Informatie scriptieprijs - 02 Apr 2007
Terug!
Informatie scriptieprijs: wint uw student € 2.500,-? 
Ook dit jaar looft het vakblad Informatie, in samenwerking met het Ngi en het SAI drie geldprijzen uit voor de beste scripties op het gebied van zinvolle toepassing van het werkgebied informatica / informatiemanagement.

Wie kunnen winnen?

Studenten die studeren aan een Nederlandse of Belgische universiteit of hogeschool. En die afstuderen in het academisch jaar 2006/2007.
 

Wat kunnen ze winnen?
De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 2.500,- en een publicatie van de scriptie in Informatie. De tweede en derde prijs is een geldbedrag van respectievelijk € 1.500,- en € 1.000,-. Alle winnaars ontvangen bovendien een jaarabonnement op Informatie. 

Hoe kunnen ze winnen?
De scripties moeten uiterlijk 1 september 2007 in het bezit zijn van het Ngi of het SAI. In het reglement staat precies wat er van de studenten wordt verwacht. Kijk op http://www.informatie.nl/scriptieprijs/ voor alle benodigde informatie. 

Publiciteit
Deze scriptieprijs winnen is niet alleen een goede opsteker voor uw student(en). Maar zeker ook voor uw onderwijsinstelling. De scriptieprijs krijgt volop aandacht in de media en tijdens de uitreiking op het Informatie Congres 2007.  

Informeer uw studenten
Om iedere student een eerlijke kans te geven, is het belangrijk dat ze op de hoogte zijn van de scriptieprijs. Ik vraag u dan ook vriendelijk uw studenten te informeren. 

Stuur uw scripties tijdig in. De inschrijving sluit 1 september 2007.