MediaMission

Weblectures en videomanagement met mediasite
Presentaties vinden plaats in lokaal D0.03 op:

  • Donderdag 4 april, van 14.00 tot 14.25 uur
  • Vrijdag 5 april van 13.45 tot 14.30 uur

Wilt u colleges opnemen en online zetten, beheren en beveiligen? Wilt u online video en weblectures dagelijks inzetten binnen uw bestaande leeromgeving? Mediasite van Sonic Foundry is ’s werelds leidende platform voor online video en kennismanagement.

Professioneel en robuust
Het is de manier om uw colleges, presentaties, symposia en onderwijsmarketing online aan te bieden en probleemloos te integreren in uw bestaande infrastructuur. Met het Mediasite-platform heeft u een professionele en robuuste infrastructuur tot uw beschikking dat al uw kennis opneemt, beheert, beveiligt, uitzendt, doorzoekt en analyseert.

Gebruik in het onderwijs
Mediasite heeft zich internationaal bewezen, met name binnen de academische sector, als betrouwbare samenwerkingspartner en wordt geroemd door de eenvoud, flexibiliteit en kwaliteit waarmee webinars aangeboden kunnen worden. In Nederland wordt Mediasite gebruikt bij het overgrote deel van de universiteiten. Ook steeds meer hogescholen en ROC’s zijn ermee innovatief in hun dagelijks onderwijs.

Leermomenten verrijken
Mediasite is de oplossing voor de toenemende behoefte naar een efficiënt online onderwijs model, waarmee leermomenten verrijkt worden en sluit het beste aan bij de hedendaagse behoeftes van zowel docent als student.

mediamission