Office Specialist

Office Specialist & E-Skills voor 21e eeuw

E-skills
De ontwikkelingen in de 21ste eeuw gaan zo hard dat overheden, bedrijven en het onderwijs gezamenlijk de taak hebben om studenten de E-Skills mee te geven voor de 21ste eeuw. Organisaties zoals Microsoft, HP, Adobe, AutoDesk, Ecabo, Speexx en Certiport investeren in onderwijs met programma’s en certificeringen die afgestemd zijn op de behoeften in het bedrijfsleven.

Aanbod Office Specialist
Office Specialist vertegenwoordigt deze onderwijsprogramma’s en examens in Nederland en biedt digitaal lesmateriaal, e-learning, cases/labs, proefexamens en certificerende examens waaronder Microsoft Office Specialist (MOS), IC3, E-Skills, Microsoft IT Academy, Mediaplus e-learning voor Office, MTA, Hewlett Packard (HP ATA), Adobe , AutoCad, Speexx e-learning vreemde talen.

Toegankelijk voor elke school
Office Specialist is de Nederlandse partner in het Certiport testcenter-netwerk. Certiport heeft meer dan 12.000 examen locaties in 173 landen. Elke school in Nederland kan in eigen klaslokalen examens afnemen voor een of meerdere bovenstaande programma’s.

MOS