Informatie

Hét NIOC Congres

Dé ontmoetingsplaats voor informatica onderwijs ook niet online.

Vanwege de aanhoudende corona maatregelen en de geluiden uit het onderwijs, dat voorlopig de aandacht binnen het onderwijs nodig op andere terreinen, gaat het NIOC Congres van 26 en 27 oktober in Emmen in de oorspronkelijke opzet niet door. Na inventarisatie bij presentatoren en HBO-i directeuren over de online variant van het NIOC Congres, hebben we moeten concluderen, dat er onvoldoende draagvlak is voor een online congres.

Bent u al aangemeld voor het NIOC Congres op 31 maart en 1 april, dat vanwege de corona-maatregelen verplaatst is, dan wordt uw aanmelding automatisch omgezet naar de nieuwe data in oktober 2020.

Aanmelden

Lees de voorwaarden en de spelregels hieronder en als je daarmee akkoord gaat, open je onze databank en kiest voor inloggen, dan kun je een presentatievoorstel indienen of je aanmelden als deelnemer.
Ben je nog niet bekend in onze online databank, kies dan voor optie 2 en meld je aan, je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief met de actuele activiteiten die we vanuit het NIOC organiseren in het #Innovatiehuis of elders én natuurlijk het laatste nieuws over de komende NIOC Congres 2020.

Thema voor deze NIOC Congres is Dé ontmoetingsplaats voor informatica onderwijs.

Optie 1. Je gegevens zijn bekend in de NIOC databank

Je logt in met je e-mail adres en wachtwoord, vervolgens kun je jouw NAW gegevens controleren. Je krijgt in ieder geval de Nieuwsbrief en blijft op de hoogte van onze activiteiten. Zodra je ingelogd bent, kies je voor de optie “aanmelden Dé NIOC Congres 2020″ of “dien jouw presentatievoorstel in” in het menu.

Wachtwoord kwijt? Klik op “help” bij het inlogscherm, je wachtwoord wordt per ommegaande naar het in de databank opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Optie 2. Je gegevens zijn nog niet opgenomen in de NIOC databank

Je kunt nog niet inloggen, omdat je gegevens niet bekend zijn. Via de link “klik dan hier” kun je, je eigen contactkaart aanmaken. Als je deze volledig ingevuld verstuurd hebt, wordt je wachtwoord naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd.

Je bent dan automatisch ingeschreven voor de maillijst van het Consortium voor Innovatie Congresorganisatie. Ook kun je dan aanmelden voor Dé NIOC Congres 2020 volgens Optie 1. of een presentatievoorstel indienen.

Mocht je support nodig hebben, kun je bellen met het Congresorganisatie Consortium voor Innovatie op telefoonnummer 073 – 7200932 (in verband met de corona-maatregelen zijn wij na 6 april weer telefonisch bereikbaar. Je kunt wel mailen naar info@cviweb.nl).

Niet duurder maar rijker

Het schappelijke investeringsbedrag voor deze tweedaagse conferentie bedraagt  € 430,= p.p. (excl. kamerovernachting). Voor dit bedrag kun je genieten van een dinerbuffet, lunchbuffet, koffie/thee/aperitief. Maar vooral veel inspirerende keynotes, workshops, ontmoetingen met vakgenoten en veel netwerkmomenten.

Na aanmelding voor Dé NIOC Congres kun je via ons een hotelovernachting reserveren. Wij laten op maandagavond ná het avondprogramma bussen rijden naar de via ons geboekte hotels. Je wordt dan op dinsdagochtend weer naar de locatie in Emmen gebracht.

Annulering of wijziging

Heb je je voor 17 maart 2020 aangemeld (voor de oorspronkelijke data van het NIOC Congres), dan blijven jouw deelnamegegevens geldig voor de nieuwe data. Ook jouw hotelovernachting wordt automatisch verplaatst. Ben je verhinderd, dan kun je uiteraard een vervanger te sturen, die in jouw plaats komt. Mail ons de gegevens van de vervanger

Voor nieuwe aanmeldingen vanaf 17 maart gelden de volgende regelingen. Registratiewijzigingen van je deelname bedraagt € 75,= per wijziging. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je tot 14 september 2020 je deelname aan de conferentie uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij berekenen dan € 130,= aan annuleringskosten. Na deze datum kun je niet meer annuleren en wordt de volledige volle prijs doorberekend.

Uiteraard is het altijd mogelijk een vervanger te sturen die in bezit is van jouw inschrijvingsbescheiden.