inschrijven 6 & 7 maart

Om je te kunnen inschrijven moeten je gegevens opgenomen worden in de databank voor het Congres Beleef ICT Onderwijs.

Als je deze volledig ingevuld verstuurd hebt, wordt er een wachtwoord naar het opgegeven e-mail adres toegestuurd. Vervolgens kun je opnieuw inloggen met je e-mailadres en wachtwoord dat je toegezonden hebt gekregen. Mocht je support nodig hebben, kun je bellen met het projectbureau van het Congres, Consortium voor Innovatie op telefoonnummer 073 – 7200932.

Het schappelijke investeringsbedrag voor deze tweedaagse conferentie bedraag € 430,00 p.p. (excl. hotelovernachting). Voor dit bedrag kun je genieten van een dinerbuffet, lunchbuffet, koffie/thee/aperitief. Maar vooral veel inspirerende workshops, ontmoetingen met vakgenoten en veel netwerkmomenten. PO en VO scholen kunnen gebruik maken van een ééndaagse toegangskaart van € 250,00 (incl. lunch, dinnerbuffet, koffie/thee/aperitief excl. hotelovernachting). Hiervoor kun je contact opnemen met annemariehoevenaars@cviweb.nl

In de bevestigingsmail die je na aanmelding ontvangt staat een hotel-link waarmee je een overnachting kunt boeken. Wanneer je een hotelovernachting via ons hebt geboekt, laten wij op dinsdagavond om 22:00 en 23:00 uur (ná het avondprogramma) bussen rijden naar de hotels. Je wordt dan op woensdagochtend (tussen 08:30 en 09:00 uur) weer naar de Congres locatie in Leeuwarden gebracht.

Annulering of wijziging

Registratiewijzigingen van je deelname bedraagt € 75,00 per wijziging. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je tot eind januari 2018 je deelname aan de conferentie uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij berekenen dan € 125,00 aan annuleringskosten. Na deze datum kun je niet meer annuleren en wordt de volledige volle prijs doorberekend. Uiteraard is het altijd mogelijk een vervanger te sturen die in bezit is van jouw inschrijvingsbescheiden.