Informatie voor deelnemers

De aanmelding voor NIOC 2015 is geopend. U kunt zich aanmelden voor bezoek aan het congres op donderdag 23 en/of vrijdag 24 april 2015. Ook bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het avondprogramma inclusief diner op donderdag 23 april. Op deze pagina vindt u meer informatie over de registratieprocedure. 
Let op: de online inschrijving sluit op vrijdag 17 april aanstaande. Daarna is het alleen nog mogelijk u op de congresdag zelf bij de balie in te schrijven. U dient de betaling dan direct te voldoen (PIN/cash). 

Kosten voor deelname

Deelname congres  Kosten
Donderdag 23 april 2015 € 250,00
Vrijdag 24 april 2015 € 250,00
Donderdag 23 en vrijdag 24 april 2015 € 395,00
Avondprogramma donderdag 23 april 2015 (incl. diner) € 50,00

Betaalwijze

U kunt direct betalen per iDeal of een factuur laten verzenden naar uw werkgever, indien deze uw kosten voor deelname aan het congres betaalt. Zorg ervoor dat u alle gewenste informatie voor facturatie invult zodat wij u per e-mail de factuur kunnen toesturen. 

Bevestiging

Indien u via iDeal betaalt, ontvangt u binnen enkele ogenblikken na betaling een bevestiging per e-mail. Als u aangeeft per factuur te betalen sturen wij een e-mail met daarin een overzicht van de door u aangeleverde gegevens. Nadat we de betaling ontvangen hebben sturen wij u per e-mail een betalingsbevestiging. Op de betalingsbevestiging staat een ID nummer. Dit is uw unieke code als congresbezoeker. Wij verzoeken u als u vragen heeft over uw registratie dit ID nummer te vermelden in alle correspondentie. 

Restitutie deelnemersbijdrage

Indien u als spreker deelneemt aan NIOC2015 zal na afloop van het congres een deel van uw deelnemersbijdrage worden gerestitueerd.

Annuleren

Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk vóór 15 maart 2015 door een e-mail te sturen naar: registratie@nioc2015.nl. Het totaalbedrag minus € 50,00 administratiekosten wordt gerestitueerd. Na deze datum vindt geen restitutie meer plaats.

Contact

Voor vragen of opmerkingen over uw registratie: registratie@nioc2015.nl