Schrijf het in uw agenda

NIOC 2015 op 23 & 24 april in Enschede

Nog even en het is alweer 2015. Dat kan maar één ding betekenen: tijd voor het NIOC congres! Dit keer neemt Saxion Hogescholen de organisatie van het tweejaarlijkse congres op zich. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het congres zal op donderdag 23 en vrijdag 24 april plaatsvinden in Enschede.   

Thema: Creativiteit & ICT

Tijdens NIOC 2015 staat de creativiteit van het vakgebied ICT in relatie tot het onderwijs centraal. Welke impact hebben ontwikkelingen in maatschappij en ICT op kennisinstellingen? Hoe kunnen we ons onderwijssysteem zo inrichten dat we bijdragen aan de technologische ontwikkelingen van morgen? En hoe kunnen we ICT inzetten voor nieuwe werkvormen, wetenschappelijk onderzoek en het ontwikkelen van slimme concepten? Op al deze vragen zoeken we tijdens het congres met elkaar een antwoord.   

Lever een bijdrage

Heeft u ideeën over de invulling van het thema of levert u graag als spreker een bijdrage aan NIOC 2015? Om tot een interessant, veelzijdig en afwisselend programma te komen roept de programmaraad van NIOC 2015 u op om voorstellen voor bijdragen aan het congres in te dienen via het formulier op onze website

Reactie toevoegen