Thales Nederland hoofdsponsor van NIOC 2015

Thales Nederland heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan NIOC 2015. Thales Nederland is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en integratie van complexe hightech systemen voor de defensie, transport en veiligheidsindustrie zoals radar, mission management systems, OV chipkaart, communicatie systemen en cybersecurity. Thales Nederland BV is de Nederlandse vestiging van de internationale Thales Group. In Nederland werken ongeveer 2000 medewerkers in de vestigingen in Hengelo (hoofdkantoor), Enschede, Huizen, Delft en Eindhoven.

Keynote spreker: CEO Thales Nederland Gerben Edelijn

Thales levert een aantal inhoudelijke bijdragen aan het congres. Gerben Edelijn, CEO van Thales Nederland, zal op vrijdag 24 april een presentatie geven als keynote spreker. In de presentatie, getiteld 'open innovatie & software ontwikkeling' vertelt hij hoe Thales inspeelt op de veranderingen in de wereld, en wat dat betekent voor de ontwikkeling van software.

Parallelsessie & demonstratie

Thales werkt continu aan innovatieve en unieke oplossingen. De klanten van Thales werken met systemen die continu moeten presteren en vaak zo toegepast worden dat ze een kritische rol krijgen of een missie wel of niet slaagt. In een continu veranderende wereld moeten we continu innoveren, oftewel harder lopen dan de rest. Klanten moeten steeds weer worden verrast en overtuigd met creatieve, innovatieve en doeltreffende oplossingen. Het ontwerpen en ontwikkelen van deze oplossingen is doorgaans een langdurig en ingewikkeld proces. Vaak zijn meer dan 100 engineers betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe systemen. Dat vraagt om een efficiënte aanpak. Thales is 5 jaar geleden begonnen met de invoering van de zogenaamde Agile werkwijze. Tijdens NIOC 2015 zal een presentatie worden gegeven over de bevindingen van het werken via de Agile methode. Tevens zal gedurende de hele congresdag op vrijdag 24 april een demonstratie worden verzorgd van het Maritime Security System van Thales.

 

Reactie toevoegen