Reflectie op de congresdag

Hans Appel heeft jarenlange ervaring op het gebied van marketing, innovatie en technologie. Hij ziet de combinatie van deze vakgebieden als een geweldige uitdaging, die motiveert om te excelleren. Appel is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van marketing en technologie en heeft onder andere bij Apple en Sun Microsystems gewerkt. Tegenwoordig is hij lector bij de Hanzehogeschool in Groningen en is hij als Research Fellow betrokken bij het Innovation Center for Advanced Sensors & Sensor Systems. 

Stof tot nadenken

Appel zal tijdens NIOC 2015 een reflectie geven op de eerste congresdag. Hij houdt de deelnemers de spreekwoordelijke spiegel voor en voelt hen aan de tand over wat ze doen en hoe dat beleefd wordt. Zijn visie op het informaticaonderwijs zal daarin doorklinken. Gespreksstof voor het diner dat die avond volgt! 

Over stof gesproken...Video's zeggen meer dan tekst. En Hans kan als geen ander vertellen over zijn vak en wat hem bezig houdt. In de volgende video vertelt hij over Smart Dust, een project waar hij zich bij Sun Microsystems mee bezig hield: