NIOC 2011 Grenzeloos ICT Onderwijs

NIOC 2011 op LinkedIn Volg het NIOC2011 op Twitter

APGDe beste bijdrage aan NIOC2011 krijgt de APG Best Contribution Award, kortweg de ABC-Award. Wat de beste bijdrage is, dat bepalen de deelnemers! De ABC-Award wordt uitgereikt bij de laatste keynote op vrijdagmiddag 8 april.

Alle presentaties, workshops of andere activiteiten die plaatsvinden in de parallelle sessies dingen mee naar de ABC-Award. De keynotes dingen niet mee naar de Award.

Iedere NIOC-deelnemer kan een beoordeling geven van de presentaties die zijn bijgewoond. Daartoe kan tijdens het gehele congres ingelogd worden op een online stemapplicatie, die via de link hieronder is te vinden. Iedere NIOC deelnemer heeft een inlogcode; die staat op de achterkant van de deelnemersbadge.

Na het bijwonen van een presentatie, kunt u inloggen, en kunt u aan een presentatie een rapportcijfer van 1 tot 10 toekennen. U kunt tijdens het NIOC meerdere keren inloggen. Eventueel kunnen de waarderingen later nog aangepast of verwijderd worden.

De presentatie die ten minste 5 beoordelingen heeft gekregen, en die de hoogste gemiddelde score heeft, wint de APG Best Contribution Award. Tussenstanden zijn steeds te zien op de stemapplicatie en worden voortdurend gepresenteerd bij de informatiebalie.

Bij de afsluitende keynote van NIOC2011, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Ga hier naar de online stemapplicatie van de APG Best Contribution Award.